Scherpenzeel Occasions Eeerbeek
Garantie en Voorwaarden

Garantie en Voorwaarden

- HELDERE VOORWAARDEN
- 6,12 OF 24 MAANDEN
- AFSLUITBARE TOT 8 JAAR /150KM
 

Aankoop keuring:
U wilt zekerheid, betrouwbaarheid en veel rijplezier, daarom zijn al onze occasions door ons geselecteerd. Een aankoopkeuringis daarom ook altijd toegestaan. Enkele instanties die aankoopkeuringen onafhankelijk verzorgen zijn: Dekra.

Prijzen:
Door dat wij ons aabod zeer scherp hebben geprijst, word afhankelijk van de periode waarin u garantie zou willen op het voertuigeen x bedrag berekend.

Fabrieksgarantie:
Vanwege het jonge aanbod aan voertuigen bevinden vele voertuigen zich nog binnen de  fabrieksgarantie. Het grote voordeel hiervan is, dat u bij een storing terecht kunt bij de merkdealer in uw eigen woonplaats. Europese automerken hanteren in de meeste gevallen twee jaar volledige fabrieksgarantie. Daarnaast zijn er automerken die drie jaar volledige fabrieks-garantie hanteren. Op het moment dat een occasion onder de fabrieksgarantie valt, wordt dit door ons vastgelegd op de koopovereenkomst.

Let op:
Indien u op eigen initiatief elders, zonder schriftelijke toestemming van Scherpenzeel autos en/of Autotrust werkzaamheden laat uitvoeren,worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed!

Dit is uw garantie:
Autotrust Exclusief Garantie dekt de mechanische en elektronische onderdelen van uw auto tegen defecten. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen en de arbeidskosten volgens de algemene voorwaarden van deze garantie vergoed.

Wilt u meer weten over de geboden garantie en de mogelijkheden daarin, dan kunt u onderstaand de brochures van de standaard en de exclusieve garantie service van Auto Trust downloaden. Heeft u nog vragen m.b.t. de geboden opties dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Autotrust Garantie - Standaard
Autotrust Garantie - Exclusief

Wat wordt er vergoed:
Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontage kosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Voorwaarden:
In de voorwaarden staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om de garantie in stand te houden. Ook wat u moet doen bij een mankement of defect. Lees de voorwaarden goed door. (Vanaf pagina 7)

Eigenbijdrage:
Per defect heeft u een vaste eigen bijdrage van € 45,-. Het kan zijn dat u ook in beperkte mate bijdraagt aan de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden, omdat de waarde van uw auto als gevolg van de reparatie toeneemt (zie algemene voorwaarde 1.6). De hoogte van de bijdrage hangt af van de kilometerstand van de auto op het moment van het defect.

Het garantie bewijs:
Het garantiebewijs ontvangt u binnen 7 dagen na aankoop van uw auto. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie, zoals de gegevens van uw auto, de duur en dekking van de garantie.

Onderhoud:
Iedere auto heeft onderhoud nodig. Bij dat onderhoud worden onderdelen vervangen die niet bedoeld zijn om een autoleven lang mee te gaan. Onderhoudshandelingen en onderhoudsdelen zijn vanzelfsprekend niet gedekt door deze garantie.

  • Compleet aanbod
  • Jonge occasions met garantie
  • Onafhankelijk autobedrijf
Bekijk ons complete aanbod >>

Scherpenzeel Auto's
Veltkantweg 87
6961 HH Eerbeek
+31 (0) 55 84 38 204
+31 (0) 6 225 10 221
info@scherpenzeelautos.nl

Occasions met garantieGarantie op occasions