Scherpenzeel Occasions Eeerbeek
Over Scherpenzeel Auto's

Over Scherpenzeel Auto's

Scherpenzeel autos bestaat al meer dan 25 jaar, en is een vertrouwd adres voor jonge voertuigen. Scherpenzeel autos is ontstaan uit een familie bedrijf waar met hart en ziel werd gewerkt om onze klanten volledig in de watten te leggen en waarbij onze dientsverlening gaat van verkoop en eventuele inruil tot aan het bezorgen van de auto bij de klant voor de deur.

U kunt via deze website door onze voorraad jonge occasions bladeren welke regelmatig wordt vernieuwd. Wanneer u op een occasion klikt treft u alle informatie aan over het desbetreffende voertuig. Scherpenzeel autos heeft wat betreft de aflevering, garantie een naam hoog te houden.

Scherpenzeel autos hoopt met deze internet website ons verkoop en serviceniveau nogmaals te onderstrepen en dit kenbaar te maken aan een nog breder publiek. Maar bovenal hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en begeleiding om samen met u de juiste keuze te maken in het aanbod van onze jonge occasions.

Indien u een bezoek wilt brengen voor het bezichten van een van de aangeboden voertuigen verzoeken wij u telefonisch een afspraak te maken.

Wij heten u graag welkom.

  • Compleet aanbod
  • Jonge occasions met garantie
  • Onafhankelijk autobedrijf
Bekijk ons complete aanbod >>

Scherpenzeel Auto's
Veltkantweg 87
6961 HH Eerbeek
+31 (0) 55 84 38 204
+31 (0) 6 225 10 221
info@scherpenzeelautos.nl

Occasions met garantieGarantie op occasions